Scroll Top

AQUAPOWER

aquapower

Aqua Bootcamp

Voor iedereen geschikt!

Gezellige muziek, verschillende oefeningen, een uitdagende instructeur en flink aan je conditie werken; dat zijn natuurlijk de aquasporten!

Plezier en ontspanning staan hierbij op de eerste plaats. Je beweegt in het water op wisselende muziek. Dit zijn bewegingen die voortkomen uit Fitness en verschillende dansstijlen.

PAS OP:
Meedoen heeft een paar voordelen:

  • Uithoudingsvermogen / conditie
  • spierkracht
  • coördinatie en lenigheid
  • vetverbranding
  • geen overbelasting van de gewrichten
  • een goede gezondheid

De aqua bootcamp zijn geschikt voor iedereen. Deze specialty is op ieder niveau onder begeleiding van Marlies, een ervaren instructeur. De weerstand van het water zorgt voor de spierversterkende effecten op het lichaam. Trainen in water wordt steeds populairder, niet alleen als alternatieve training bij een blessure, maar ook als aanvullende trainingsvorm. Het grote voordeel van aqua bootcamp is dat er geen schokbelasting optreedt.
Deze Aqua bootcamp specialty is niet alleen ontspannend en plezierig, maar ook nog eens super gezond.

RESERVEREN

[ameliaevents event=643]

Marlies Schellen-de Jong

Hallo, ik ben Marlies Schellen-de Jong, geborene in ‘s-Gravenzande, getrouwd en kom uit 1971 en woon nu in Amsterdam.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.