Scroll Top

Obstacle Bootcamp

obstacle-banner
OBSTACLE BOOTCAMP

Ren door zand, spring over objecten, en nat worden is geen probleem

Altijd al buiten willen sporten, je grenzen willen verleggen, in teamverband willen sporten en dat alles met een hoog fun-gehalte? Dan is obstacle bootcamp echt iets voor jou! In deze training verleg je samen met je teamgenoten jouw grenzen onder begeleiding van een personal trainer. Deze training is voor de sporter die niet vies is van een beetje zand, modder en zweet.

Obstacle bootcamp laat zich omschrijven in drie woorden fun, power en teamwork. Anders dan de reguliere bootcamp trainingen, zal in deze training de nadruk liggen op oefeningen die je tijdens een obstacle run tegen kan komen. Denk hierbij aan monkey bars, klimmen, kracht/conditie en oefeningen in teamverband met als doel samen over de finish te komen. Momenteel zullen we veel op eigen lichaamsgewicht trainen met minimale materialen. Niet getreurd de trainingen zullen uitdagend en variërend blijven!

Deze training is uitermate geschikt voor de voorbereiding van een obstacle run. Ook wanneer je niet meedoet aan een obstacle run is deze training uitdagend met een hoog fit- en fun-gehalte. De trainingen zijn geschikt voor de sporter met een beetje conditie. Er zal een gevarieerd aan zijn van oefeningen, zowel individueel als in teamverband.

Johan de Kock

Dit ben ik: Een sportief persoon die niet veel uitdagingen uit de weg zal gaan. Obstacle Bootcamp is waar ik mee beginnen ben als bootcamp les. Veel obstacle runs meegedaan zoals Mudmaster, Strong Viking en Strongmenrun. Doe daarnaast ook aan hardlopen en aan trailrunnen.

Mijn visie: Mensen terug in conditie brengen maar dan wel op een manier dat sporten leuk blijft, zal nooit mensen tegen hun zin in laten sporten. Sporten moet een combinatie tussen Sporten, fun en zweet zijn.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.