Zumba

zumba-banner
ZUMBA

Schoenen aan, zweetbandje om, bidon gevuld met water.....

Je staat klaar, de groep is klaar, de Zumba instructeur staat klaar, de muziek begint te spelen…

ZUMBA is begonnen!!

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

INSCHRIJVEN

[ameliaevents event=640]

Gineke

Ik ben Gineke en een van de dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen is zumba.

Ik vind het heerlijk om te dansen op al die vrolijke Latin Hits. Een uur dansen en je conditie trainen zonder dat je echt door hebt dat je lekker aan het sporten bent.

Omdat ik een docent in hart en nieren ben en het leuk vind om anderen enthousiast te maken over de dingen die ik zelf leuk vind, heb ik twee jaar geleden een training gedaan, zodat ik mij ook zumba instructor mag noemen.

Voor mij is het belangrijk dat je mee kan komen met de dansjes, dus ik leg veel uit en houd het laagdrempelig. De fun is belangrijker dan de pasjes feilloos uitvoeren.

Of je nou in de maat of naast de maat, de goede kant of contra danst, je komt gegarandeerd met een glimlach de les uit.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.